fbpx

Inför ditt besök på

Halmstad Live

Frågor om biljetter

Hur köper jag enklast biljett för evenemang på Halmstad Live?

Enklaste sättet att köpa biljett är via hemsidan. Då kommer du till rätt biljettsida för respektive evenemang direkt. Du kan se hela vårt utbud genom att klicka här.

Kan jag köpa biljetter via telefon?

Du kan boka biljetter via telefon via Tickster, tel. xxx-xx xx xx.  Kontaktuppgifter för biljettköp på evenemang av externa arrangörer, finner du i evenemangsinfon.

Hur får jag min biljett?
  • Mail; Dina biljetter mailas till den e-postadress du angivit vid köpet. Därefter kan du antingen skriva ut dem eller ha kvar dem i mailet och visa upp dem i din smartphone vid biljettinsläppet.
  • Vanlig post: Biljetterna skickas till dig via post mot en avgift som specificeras i samband med köpet.
Vad innebär de olika biljettyperna?

Varje evenemang har olika biljettyper, beroende på vad det är för evenemang. Här följer riktlinjer på vad som gäller för de olika biljetterna.

  • Barnbiljett: Barn räknas upp till och med 13 år. Id-handling ska kunna visas upp i entrén om så efterfrågas för att stärka åldern. Alla barn måste ha en målsman med sig på evenemanget.
  • Ungdomsbiljett: Som ungdom räknas från det att du fyllt 14 år, och fram till den dagen du fyller 18 år. Från dagen du fyller 18 år, räknas du som vuxen.
  • Studentbiljett: På de evenemang som har studentbiljetter eller studentrabatter skall du kunna styrka att du är student. Om du inte kan styrka detta, får du betala mellanskillnaden upp till ordinarie biljettpris på plats.
Vilka behöver biljett?

På Halmstad Live behöver alla en biljett till det aktuella evenemanget, oavsett ålder.

Under konserten

Får jag ta med mat och dryck in i Konsertsalen?

Egen mat och dryck får inte tas in i lokalerna.

Får jag fotografera under konserten?

Film- och ljudupptagning är generellt inte tillåtet under konserterna. Fotografera gärna med din mobilkamera, men tänk på att inte använda blixten för att inte störa artisterna på scen. Laddar du upp dina bilder på sociala medier, så använd gärna #halmstadlive . Fotografering med systemkamera är inte tillåten.

Finns det någon åldersgräns för konserter på Halmstad Live?

Eftersom vi har en stor bredd av olika evenemang, så står åldersgränsen vid varje evenemang på vår hemsida. Var alltid noga med att kolla detta när ni köper biljetter till ett evenemang.

Ansvarar ni för mina värdesaker i garderoben?

Halmstad Live samt personal ansvarar ej för värdesaker så som mobiler, kontanter, och nycklar

i era jackor, väskor och övriga plagg ni lämnar i garderoben.

Hitta hit

Ta dig till Halmstad Live

Det är enkelt att ta sig till Halmstad Live, oavsett om du är långväga besökare eller Halmstadbo. Halmstad Live ligger i centrala Halmstad.

Med tåg

Från Halmstad Centralstation, tar du dig in till centrum antingen genom att gå (ca 5 min gång) eller ta bussen från Centralstationen och in till Österskans, och sedan vidare genom centrum för att hoppa av på hållplats Västerbro Karl XI eller Västerbro Brogatan.

Med buss

Hållplatsen du ska hoppa av på när du ska besöka Halmstad Live heter Västerbro Karl XI. Då hamnar du precis utanför Halmstad Live. Alternativt kan du också hoppa av på Västerbro Brogatan, så finns Halmstad Live runt hörnet.

Med bil

Ett ordentligt utbud av parkeringsplatser finns att tillgå för dig som kör till Halmstad Live. Klicka på kartan nedan för att se parkeringsmöjligheter.

Övriga frågor

Vad gäller för återköp och ångerrätt?

Tyvärr kan vi inte erbjuda återköp eller någon ångerrätt på redan köpta biljetter. Det du kan göra är att sälja din biljett via Ticksters resale. Kontakta Tickster på 0771- 47 70 70 för hjälp och mer info.

Finns det presentkort att köpa?

Presentkort finns att köpa på vår hemsida genom att klicka här, samt i vår lunchrestaurang på Halmstad Live. Med presentkortet kan du köpa biljetter till Halmstad live, samt använda kortet för att köpa varor på plats. Presentkortet har en giltighet på 2 år från inköpsdatum.

Hur är tillgängligheten på Halmstad Live?

Restaurangen har toalett för funktionshindrade, samt plan yta i hela lokalen utan trösklar. För att komma in i lokalen finns ramp tillgänglig, vänligen fråga personal på plats så hjälper de dig. Till lokalen för konserter, m.m. på vån 2, finns det hiss. För att komma upp på entresolplanen, vänligen kontakta personal så hjälper vi till. (Boka rullstolsplatser på tel. 035- 710 88 90, alt. via internet. När du bokar rullstolsplats ingår det en biljett för ledsagare. Denne ska dock vid entrén och på förfrågan kunna visa upp ett ledsagarintyg från kommunen.

Vad kostar garderoben?

Garderobskostnaden är olika beroende på vilket evenemang som är där.

Hur ser det ut på Halmstad Live?

Här kan du se en översikt på Halmstad Live.

Kan jag boka bord innan konserten för att äta?

Ja det kan du göra. Detta gör du samtidigt som du beställer dina biljetter.

Kan jag boka VIP-bord?

Ja det kan du göra, antingen via biljettköpet eller genom att ringa till oss på Halmstad Live, tel. 035 – 710 88 90.

Kan jag ansöka om pressackreditering för att få fotografera?

Ja du kan ansöka om pressackreditering genom att maila info@halmstadlive.se. Vi vill då ha uppgift om namn, eventuell tidning/press du arbetar för. Reservation för att fotografering måste godkännas av artist/band först. Vad som gäller för pressackreditering till ett evenemang läser du i bekräftelsemailet du får av oss.