fbpx

Nästa standup på tur!! Äntligen!!

OBS! Kombobiljett innebär biljett till båda standup showerna (14 mars och 25 april) på Halmstad Live till rabatterat pris.

ANN WESTIN ÄR EN AV LANDETS ROLIGASTE KOMIKER. HENNES LITE TRUMPNA ATTITYD OCH BASTANTA FYSISKA FRAMTONING GÖR HENNE TILL EN AV BRANSCHENS MEST ÄLSKADE.

Ann Westin är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler!

Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund.
Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

MARIKA CARLSSON ÄR INTE BARA VÄLDIGT SMART OCH VÄLDIGT ROLIG! UTAN SÅ MYCKET MER… FULLÄNDAD UNDERHÅLLARE MED AVVÄPNANDE STIL, ENERGI OCH EN VÄRME SOM KÄNNS.

Marika Carlsson är en av Sveriges idag absolut mest aktuella komiker. En smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”årets kvinnliga stå upp komiker”. Hon har medverkat i ett flertal humorprogram som Parlamentet, Intresseklubben, RAW och "Bäst i Test", för att nämna några. Ni kan ha hört henne i ”Marika i P4” där hon en längre tid hade en egen talkshow eller i hennes sommarprat i P1.

Halmstad Live, Halmstad
Köp biljett: Till butiken
Eventet startar: torsdag 25 april
Dörrarna öppnar: 19:00