Det är en imponerande CV Mustasch har fått ihop: åtta album, en dunderhit med ”Double Nature”, utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.
Året började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalens mellanakt tillsammans med vissångaren Hasse Andersson. Tillsammans framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning och blev hyllade av både press och publik. En tittare skrev på Twitter och kallade ”Hellhound” för den bästa låten i deltävlingen. Allt eller inget. Inget annat gäller.

Energifyllda Frontback frontas av Anlo Front, vinnare av “Årets Rockröst 2016”, som tillsammans med sina vapendragare i rockbandet släppte det väl mottagna albumet “Heart Of A Lion” 2017, där senaste singeln “On And On” placerades på en 4:e plats i nationella radiotävlingen “P4 Nästa”. Gruppen har varit förband till bland annat Status Quo, Electric Boys, Freedom Call och Bullet samt avverkat både en och två stora festivaler som Sweden Rock- och Malmöfestivalen. Förbered er på en rejält rivig och energifylld liveshow!

OBS!! 18 års åldersgräns!!

Halmstad Live, Halmstad
Köp biljett: Till butiken
Eventet startar: lördag 20 oktober
Dörrarna öppnar: 21:00